Bloggar i skenet av kristallkronor

Jag sitter och bloggar på nya Kville Saluhall i skenet från deras gigantiska kristallkrona. Just kristallkronor är inte helt vanligt längre helt klart, så det vore rätt coolt att ha en hemmavid, jag tror det skulle bryta av min övriga inredning fräck. Jag har kollat in denna webbutik bland annat: http://www.stayhome.se/belysning/kristallkronor.html I vanliga fall hittar du mig på olika utskänkningslokaler men där är det inte alltid så bra att blogga och jobba.

Saluhallen på Vågmästareplatsen brukar lyftas fram som ett lyft för centrala Hisingen, som ju, tja, behöver ett lyft. Horder av tragiska individer lullar fortfarande omkring på framför allt Backaplan, likt zombies fast utan aptit på något utom möjligen lite skräpmat då och då. Men områdena runt Kville har fått ett tillskott av allt från hipsters till gamlingar som är lite mer vakna än de som vanligen stapplar mot Wieselgrensplatsen framåt lunch för att bränna ett par-tre timmar på att byta en trisslott, köpa mjölk, en limpa och en kotlett och hämta ut sin blodtrycksmedicin. Konsums kassaapparat fylls av småpengar för det här med kort är lite läskigt eller i vart fall onödigt.

Ett stenkast från Saluhallen finns utmärkta pubkedjan Ölstugan Tullen som öppnat vid Backaplan. Både ölutbud och mat imponerar på en kräsen pubräv. Ännu ett stenkast bort finns underbara Tildas som alltid får till maten, oavsett vad det gäller för något. Och vilka priser sen.