Det finns säkerhetsdörrar i de nya lokalerna vi kikar på

Vi håller på och kollar på ny kontorslokal i Norrköping. Mitt bolag letar efter ett kontor med plats för 50 personer, stort kök, många toaletter och gärna 10-15 enskilda arbetsrum.

Den första lokalen vi kikar på är belägen högst upp i ett kontorshus lite söder om centrum. Fördelen med detta kontor är den låga hyran och gratis parkering utanför. Nackdelen är läget och att det är lite otillgängligt att åka kommunaltrafik hit.

Vi besökte en lite mer central lokal igår eftermiddag. Det var ett relativt nytt bygge med fräscha lokaler, bra utsikt och väldigt centralt. Lokalen hade säkerhetsdörrar och reception. Nackdelen med lokalen i centrum är priset och att det blir ganska dyrt att parkera för oss som jobbar och för besökande till kontoret. Gratis parkering tycker jag man kan förvänta sig om du kör bil till jobbet. Samma sak om kunder och gäster vill besöka, de ska inte behöva betala för parkeringen.

Vi byter kontor eftersom vår verksamhet har växt mycket senaste året. Vi har fått fler kunder och även nya kollegor, så våra befintliga lokaler är idag för trånga. I vårt nuvarande kontor har vi inga säkerhetsdörrar, men det ser ut att finnas på de flesta av kontoren vi kikat på. Hemma i mitt hus har jag en vanlig dörr och tror inte det är aktuellt att skaffa en ny. Däremot kommer jag behöva byta ut garageporten snart. Garageporten är drygt 30 år gammal och har börjat rosta på flera ställen. Den nuvarande porten har jag köpt via ett bolag i Göteborg. Ska kolla om företaget finns kvar, annars får det bli en ny leverantör. Ska kolla upp detta på Google om några minuter.