Med en powerbank kan jag besöka barer och ladda mobilen

Att gå på barrundor är något som jag tycker om att göra flera gånger i månaden. På barrundorna besöker jag och några polare ett antal barer och pubar i stan. Vi försöker alltid gå till en ny bar varje ny barrunda, detta så att vi inte missar en utomordentlig bra bar i stan. Hittills har vi inte hittat någon bar som vi alla kommer överens om är den bästa, men det har varit nära.

Just nu är den populäraste en bar vid namn Copacabana, som är en bar med sydamerikanskt/brasilianskt tema. Där är specialitéerna Mojito och Caipirinha, vilket är en otroligt god whiskydrink. Dock föredrar vi alla öl, helst ska det vara tysk ale, men även tjeckiskt öl är gott. Det vi absolut inte dricker är amerikanska öler, som smakar mer som försurnat vatten än faktiskt öl.

På våra rundor har vi alla med oss våra telefoner för att kunna söka upp nya närliggande barer. För att hålla min mobils batteri laddat (så att jag kan ringa taxi när jag ska hem) har jag alltid med powerbank i fickan. Med powerbank kan jag ladda mobilen medan jag åtnjuter mina öl. För säkerhets skull har jag mobilen och powerbank i en ficka som är stängd, då kan ingenting ramla ut.